Sernik z kaszy bulgur
KATARZYNA BUTOWSKA • dawno temu • 1 komentarzSk艂adniki:
- 70 g kaszy bulgur;
- 130 g twarogu;
- 3 艂y偶ki mleka;
- 1 jajko;
- 1 banan;
- 2 艂y偶ki m膮ki kokosowej lub wi贸rek;
- gar艣膰 je偶yn.
Kasz臋 gotujemy i zostawiamy do wystygni臋cia. Dodajemy twar贸g, jajko, banana, wi贸rki kokosowe i mleko i dok艂adnie blendujemy. Ciasto wylewamy do foremki i posypujemy je偶ynami. Pieczemy 50 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.
Ciasto wysz艂o ma艂o s艂odkie wi臋c radz臋 doda膰 jeszcze jakiego艣 s艂odzika :)
殴r贸d艂o: wysokiebuty.blogspot.com
Ten artyku艂 ma 1 komentarz
Poka偶 wszystkie komentarze